april 13, 2016

Rörmokare Hallsberg

Ett tryggt val när du behöver en rörmokare eller hjälp med VVS, Vattenrening eller service av värmepumpar i Hallsberg

Välkommen till Göthlins Rör AB – en erfaren VVS / Rörmokare företag med auktoriserade rörmokare i Hallsberg med omnejd. Vi utför både små och stora uppdrag åt privatpersoner och företag i Hallsberg. Vi erbjuder fasta priser på samtliga installationer av värmepumpar från NIBE i Hallsberg.

Kontakta oss idag för snabb och kostnadsfri offert på din värmepump i Hallsberg.

Ring för eller mejla för mer information!
019 – 23 02 78  eller gothror@telia.com

Kom ihåg att alltid välja en bra och erfaren  rörmokare i Kumla som ni alltid kan lita på.

Göthlins Rör AB  är ett auktoriserat VVS-företag som drivs  av Fredrik Göthlin. Vi utför alla slags VVS-arbeten som värme, vatten, vvs, installation och service av NIBE värmepumpar i Hallsberg . Vi installerar även bergvärme och kan dessutom hjälpa dig med din köks- eller badrumsrenovering i Hallsberg. Vad har då våra rörmokare i Kumla för pris? Högst konkurrenskraftiga med Kvalité givetvis.

Rörmokare 

Byte av WC-stol, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, vattenklosetter, ventiler m.m. All den service man förväntar sig av en rörmokare i Hallsberg

NIBE Bergvärme eller luft/vatten värmepump

Att värma upp sitt hus med värmepump är en investering som kan betala sig snabbt. Vi på Göthlins Rör  hjälper dig att välja rätt system för ditt hus så som bergvärme- eller luft/vattenvärmepump.
Kontakta oss för en energiberäkning samt offert  i Hallsberg

Luftvärmepumpar i Hallsberg

Luftvärme är ett bra sätt att spara pengar på uppvärmningen, även om det i de flesta fall handlar om ett komplement till den konventionella uppvärmningen. Tack vare de tekniska framstegen blir luftvärmepumpar alltmer effektiva och fungerar bra också i lägre vintertemperaturer.

Varmvattenberedare

Om ni skulle vara utan varmvatten för närvarande hamnar ni högst upp i vår prioritering och vi hjälper er så snart som möjligt. Vi kan erbjud fasta priser på samtliga installationer.

ROT

Glöm inta att du som privatperson har rätt till ROT-avdrag. Avdraget är en skatterabatt på upp till 50 000 kr av arbetskostnaden per person och år. Beloppet dras av direkt på fakturan och vi ansöker om resterande belopp hos Skatteverket så att du slipper extraarbete.

Etablerat VVS-företag med många nöjda kunder i Hallsberg med omnejd.

Göthlins Rör har hjälpt många familjer i Kumla med omnejd med de tjänster ni kan läsa om här, och de allra flesta av våra kunder är mycket nöjda med såväl kvaliteten på det utförda arbetet som den service de fått. Många rekommenderar oss sedan vidare till släktingar, grannar eller vänner, när de behöver hjälp av en rörmokare i Hallsberg.

Detta är vi självklart mycket glada och tacksamma för, och vi anstränger oss hårt för att det ska förbli så. Det gedigna yrkeskunnandet  sitter i ryggmärgen hos samtliga våra medarbetare – vi är erfarna och skickliga rörmokare som levererar bra resultat, helt enkelt – men vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen och vidareutbildar vår personal kontinuerligt.

Välkomna till Göthlins Rör AB – Vi hjälper er med allt inom rörarbeten i hela Hallsberg med omnejd.

Mvh.

Fredrik Göthlin -070-6210098

GÖTHLINS RÖR AB

KÄVESTA
697 94 SKÖLLERSTA
GOTHROR@TELIA.COMTEL: 019 – 23 02 78
FAX: 019 – 23 09 25